Writing by ThePictureCreator.nl

Bij de naam ThePictureCreator denk je in de eerste instantie alleen aan fotografie, maar ThePictureCreator.nl staat voor meer. Behalve fotograaf ben ik ook afgestudeerd vormgever/dtp-er en sinds een tijdje heb ik me ook erg verdiept in kalligrafie.

Ik kwam eigenlijk via YouTube in contact met Niels Shoe Meulman, geen onbekende in de graffity-scene. Na een expositie waar hij een live-performance had wekte dit nog meer mijn interesse en ben zelf ook serieus aan de slag gegaan met kalligrafie. Op deze pagina laat ik het een en ander zien van mijn kalligrafie-werken.

Wil je zelf een kalligrafisch werk van mijn hand, schroom dan niet om me op de contactpagina een mailtje te sturen.

Geplaatst door Michael op 5 Jul 2012 – Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *