Actie! Wil je nu eens écht mooie foto’s?

Ben je in verwachting en wil je een reportage laten maken die niemand heeft, die afwijkt van de standaard en die, niet geheel onbelangrijk, professioneel en toch betaalbaar is?
Of wil je graag een professioneel portfolio opbouwen / uitbreiden of gewoon mooie fotos van jezelf? Of samen met je vriendinnen een gezellige middag hebben en ervaren hoe het is om met zijn allen deel te nemen aan een fotoshoot? ThePictureCreator.nl heeft een leuke, tijdelijke aktie opgezet om tegen een relatief lage prijs in het bezit te komen van een professionele fotoshoot.

Voor € 59,50 kun je tijdelijk een geheel verzorgde fotoshoot plannen in de studio van ThePictureCreator.nl. Visagie is via ThePictureCreator.nl bij te boeken tegen een meerprijs.
In het geval van een zwangerschapsreportage komen we voor een kleine reiskostenvergoeding met onze professionele mobiele studio aan huis, zodat je niet hoeft te ‘zeulen’ met je spullen en je gewoon je eigen dingen bij de hand hebt.

Wil je graag meer informatie ontvangen met betrekking tot de mogelijkheden van ThePictureCreator.nl, neem dan geheel vrijblijvend contact op via evelien@thepicturecreator.nl

Geplaatst door Michael op 10 Apr 2010 – Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *